Polecam ten artykuł, warto przeczytać.
http://pclab.pl/art40272.html
Niby wszystko hula problemu nie widać jednak naczytałem się sporo, że właśnie te serie mają jakąś wadę. Producent zaleca wgranie nowego biosu i sterowników do karty jednak to wszystko powoduje, że wentylator cały czas się kręci Bodek napisał(a):A ja coraz bardzie się przekonuje, aby już nigdy nie kupić karty NV. Ostatnio kupiłem kompa i jak się okazuje jest w nim wadliwa karta właśnie od NVNiby wszystko hula problemu nie widać jednak naczytałem się sporo, że właśnie te serie mają jakąś wadę. Producent zaleca wgranie nowego biosu i sterowników do karty jednak to wszystko powoduje, że wentylator cały czas się kręci
I jak się tu nie wkurzyć
![biggrin [smilie=biggrin.gif]](./images/smilies/biggrin.gif)
Bodek napisał(a):A ja coraz bardzie się przekonuje, aby już nigdy nie kupić karty NV. Ostatnio kupiłem kompa i jak się okazuje jest w nim wadliwa karta właśnie od NVNiby wszystko hula problemu nie widać jednak naczytałem się sporo, że właśnie te serie mają jakąś wadę. Producent zaleca wgranie nowego biosu i sterowników do karty jednak to wszystko powoduje, że wentylator cały czas się kręci
I jak się tu nie wkurzyć
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak aktywnych użytkowników i 0 gości