PALIT GTS 250 + Arctic Cooling Accelero TWIN TURBO

W tym dziale zamieszczamy testy, recenzje dotyczące chłodzenia komputera. Tu znajdziesz szereg ciekawych informacji, zapoznasz się z uzyskanymi wynikami, które być może pomogą w podjęciu trafnej decyzji podczas wyboru chłodzenia.

Regulamin działu
Pamiętaj, że wszystkie porady umieszczone na tym forum wykorzystujesz wyłącznie na własną odpowiedzialność. Administrator forum AAC jak również użytkownicy nie ponoszą odpowiedzialności za ewentualne szkody wyrządzone w skutek zastosowania jakiejkolwiek porady umieszczonej na tym forum. Prawa do publikowanych tekstów należą do ich autorów. Zabrania sie kopiowania/powielania tekstów, ich fragmentów, artykułów i opisów oraz pozostałych treści bez zgody autora/autorów

Postprzez Holy » 09 lip 2010, 15:07

No własnie nie mam opcji Fan speed

widzę tylko to
Obrazek

co więcej opcja Auto o której wspominałeś również jest nie aktywna więc chyba sobie nie posteruje kartą.

Pytanie czy jak podłącze do płyty głównej (Gigabyte MA770T-UD3P) to będę mógł sterować a jeśli tak to jak to zrobić?. Na płycie mam wolne dwa gniazda PWR Fan i Sys Fan (odpowiednio 3 i 4 pinowe)
Holy
User

Postprzez szymon.s » 09 lip 2010, 19:17

Może to Ci pomoże:

Jak nie to podłącz pod płytę główną, w/g specyfikacji ten model obsługuje kontrolę automatyczną obrotów wentylatora.
szymon.s
Gold user

Postprzez Holy » 09 lip 2010, 23:09

Nie mogę sterować przez Riva Tunera chyba przez sterowniki. Na początku pojawił mi sie komunikat Unsupported driver detected. Zalecane jest upgradowanie Riva tunera tylko że ja już mam aktualną wersję 224c. Wygrzebałem ze strony asusa najstarsze sterowniki do tej karty jakie mieli ale to nic nie dało komunikat pozostał
Holy
User

Poprzednia strona

Powrót do Recenzje