No trochę nie powiem jestem wkurzony. Jestem z Visty zadowolony, ładnie i szybko działa. Nie mam z tym systemem absolutnie żadnych problemów a Ci mi walą z takim newsem.
Pewnie bym se 7 kupił bo mi wisi że to prawie 400. Pracuję i mogę sobie pozwolić na to. Ale nie w tym problem. O ile na Winde mnie stać to na oprogramowanie które używam już nie. Soft na którym teraz bazuję albo kupiłem okazyjnie za kilka Euro, albo był dołączony do Hardware'u (Nero 7 i WinDVD 9 do nagrywarki, jakieś aplikacje do obróbki obrazu na płycie od monitora, itp.). Problem w tym że to są aplikacje które działały w zamierzeniu twórców pod XP i Vistą, a nie były optymalizowane pod 7. Co mam teraz wydawać grubą kasę na nowy soft? Czy może nowy Hardware kupować?A i sprawdziłem - nie wszystkie aplikacje działają mi pod 7 (Steam, Nero 7...)
To że MałyMiękki spier***ił Vistę (tak twierdzą MS i ludzie) to niech teraz wspiera tych co kupili Vistę razem ze sprzętem i nie zamierzają zmieniać kompa (wiadomo - OEM). Jak się robi kupę to trzeba ją po sobie posprzątać. A MS zostawił, niech się inni martwią co w nią wdepnęli.
No niestety ale tak z rana w niedzielę się podirytowałem.

Pozdrawiam i miłego dnia.