przez Krzysztof » 10 kwi 2010, 12:23
Kolego 4,1 przy 1,10v oraz 4,3 przy 1,16 to nic ? To dla ciebie NIC ? O ile wiem nie jesteś obeznany co do intela , sam mi to napisałeś na gg ( może ci pokazać archiwum rozmowy to może się trochę uspokoisz) , więc kolego przyhamuj bo wszyscy widzą, jak mnie teraz atakujesz .
Wszyscy wiedzą, że posiadany przeze mnie egzemplarz jest wybitnym, trochę już go podkręciłem co można było zobaczyć na screenach , macie lepsze? Jeśli tak to gratuluję jednak nie widziałem żadnych screenów podobnych do mojego taktowania i napięcia.
Napisałem, żebyś mi przywiózł swoje chłodzenie to potestuję , chyba nie piszę po rusku, że nie mam obecnie lepszego by podkręcać go wyżej , ale ty chyba za nic nie możesz tego zrozumieć .
Żałoba Narodowa w kraju a ja się tu wdaję w kłótnię z jakimś Arturkiem . Ktoś musi być mądrzejszy, więc nic już dziś nie napiszę . Jak zmądrzejesz to odpisz , bo już jestem znudzony ciągłym wypominaniem wyższego OC tego proca . Chyba wyraziłem się jasno- chcesz zobaczyć wyższe? - podam ci adres przyjeżdżaj to zobaczysz . Pozdrawiam " nielicznych " .
Intel I7 2600K 5 Ghz
Biostar TPower TP67XE CXF-SLI
GSKILL DDR3 2133 Mhz CL9 1,6v
Thermalright HR 02 Macho
SSD Vertex 3 Sata 3
Samsung 1 Tb
Gainward GTX 570 Phantom
Fractal Design Define R3 Titanium Gray
Seasonic X660W 80+ Gold
Blu Ray LG, Win 7 64
3D Mark 2011 - 7,5 tys.
3D Mark Vantage - 33 tys .