No więc witam ;D. Przedstawię Wam dzisiaj chyba pierwszy w internecie Unboxing tej oto obudowy. Niektóre zdjęcia nie są zbyt rewelacyjne, więc za nie bardzo przepraszam

Zaczynamy:
Obudowa przyszła dzisiaj do mnie przed 17... kiedy ujrzałem te pudło w głowie mi zagrzmiała jedna cenzuralna myśl

. Obudowa została zrobiona oczywiście w Chinach, a wysłana do sprzedawców z Rotterdamu(w Holandii

) .Pudełko jest naprawdę ogromne. Jest na nim bardzo dużo informacji opisujących obudowę itd itd. W środku znajduje się oczywiście skrzynia zapakowana jak każda inna. Do zestawu miałem dostać plecaczek wielkości tych torebeczek biodrowych na które miałbym czekać jeszcze 1 dzień, więc wolałem żeby dali mi coś innego, więc dorzucili torbę zakupową z ogromnym logo Cooler Master oraz smycz na klucze Cooler Master. Zaglądając do środka zauważymy dużo kabli, i pudełeczko. Jego zawartość to: Instrukcja obsługi, ten bajer na
karty graficzne ;D, filtr na zasilacz, opaski kablowe(co mnie zaskoczyło że dodali je), 4 jakieś dziwne cosie, coś jak wkładki anty wibracyjne, "złączka" na dyski 3.5", zaślepka na 3,5" dysk, 2 opakowania śrubek.
Obudowa zawiera w sobie oczywiście 3x wentylatory CoolerMastera.1x 120mm oraz 2x 140mm z czego 1 świeci na niebiesko.Ogólnie obudowa jest wykonana z wysokiej jakości tworzyw. Plastik tutaj jest... troszkę tandetny... .Po zamontowaniu całego sprzętu do obudowy skrzynia zrobiła się choolernie ciężka.. Gumowe podstawki obudowy zapobiegają jakiejkolwiek próbie ruszenia obudowy. Fajną rzeczą w niej jest to, że jest tu "wyryta" tabliczka z informacją gdzie wkręcić "złączki śrubkowe" na płytę micro-atx, a gdzie ATX. Zamieszczę dla was również zdjęcia jak to wszystko wygląda po skończeniu roboty(w środku jest lekka plątaninka która maxymalnie zniwelowałem, ponieważ kable zasilacza są za krótkie aby dosięgnąć do niektórych zakątków obudowy :] ) Wiem że moja wypowiedź nie jest na tak wysokim pozomie jak u innych, lecz starałem się opisać wszystko jak najlepiej...